{month}
{day}

Horgászverseny Jásztelek határában található Holt-Zagyva ágon

Horgászverseny!

 

Ismét nyár, ismét Horgászverseny!

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is összemérhetik tudásukat a horgászat megszállottjai, a Jásztelek határában található Holt-Zagyva ágon. A kétfordulósra meghirdetett verseny első etapja július 7-én, míg a második július 9-én kerül lebonyolításra. Mindkét alkalommal 7 órakor, a horgászhelyek kisorsolásával kezdődik a program. A horgászatra fordulónként három óra (8-11-ig) áll rendelkezésre.

Rendező:               A Homoki Diákotthon Fiatal Dolgozóinak Egyesülete a Sérült Gyermekért  és a FÉS

Helyszín:               Jásztelek, Holt-Zagyva part 

Időpont:                2022. július 7. és július 9.    07 00 – 11 00 óráig

 

A verseny célja, a horgászat által nyújtott élmények biztosítása mellett, a résztvevők környezettudatoságra nevelése, természeti értékeink, vízpartjaink és vizeink élővilágának megismertetése, környezetünk védelme, a természetben elvárt szokások, magatartási formák kialakítása.

A verseny során díjazzuk fordulónként a szektorok helyezettjeit, illetve a két forduló összesített eredménye alapján elért 1-5 helyezetteket. A végső helyezések meghatározásánál figyelembe vesszük a versenyzők által megoldott „Környezetvédelmi kvíz” eredményeit is!

A versenyre etetőanyagot, csalikat, illetve szükség esetén horgászfelszerelést biztosítunk!



                                       

Versenyrendezéssel kapcsolatos információ:                                                                                                            Auner Zoltán

   06-30/747-4002

   e-mail: fodisz.auner@gmail.com